top of page

Yrityksille tarjolla oiva mahdollisuus kehittää osaamistaan datan saralla!

Päivitetty: 5. kesäk.

Hei elintarvikealan yrittäjä!


Osallistu DIVA-hankkeessa juuri valmistuneelle DIVA-verkkovalmennuskurssille ja tee data-analytiikasta ymmärrettävää ja hyödyllistä yrityksellesi! Kurssi tarjoaa sinulle erilaisia keinoja hyödyntää dataa ja tukee tiedolla johtamista erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Kurssimme tavoitteena on tarjota sinulle tarvittavat tiedot ja taidot hyödyntää dataa ja data-analytiikkaa tehokkaasti, että yrityksesi olisi muutoskykyinen ja menestyvä nyt ja tulevaisuudessakin. Kurssilla perehdytään myös tiedolla johtamiseen.


Verkkovalmennuskurssin suorittaminen on omatoimista – jokainen saa edetä omaan tahtiinsa ja juuri siihen aikaan, kun yrittäjälle parhaiten sopii. DIVA-hankkeen loppumiseen asti (31.8.2023) alustalla on mahdollista keskustella, pyytää apua ja tarkennuksia Antti Äikäältä (HAMK Smart), joka toimii kesän ajan verkkovalmennuksen IT-tukena. DIVA-yritykset (eli yritykset, jotka saavat tämän kutsun ja jotka ovat ehkä osallistuneet hankkeen tapahtumiin/tilaisuuksiin tai jos ette vielä ole aikaisemmin ollut aktiivisena, nyt on mahdollisuus!) voivat sopia Antin kanssa myös valmennuskäynnistä yrityksen omien datapulmien ratkaisemiseksi – yrityskohtainen valmennus on tarjoilla ainoastaan tämän hankkeen puitteessa!Mitä kurssilla tulet oppimaan?

· Kurssilla perehdyt erilaisiin data- ja informaatiolähteisiin ja niiden käyttömahdollisuuksiin liiketoiminnassa -> esimerkit ovat peräisin konkreettisesti yrityksen arjesta.

· Opit tuntemaan datan ja sen analysoinnin perusteet.

· Saat uusia oivalluksia liiketoimintasi parantamiseksi ja ymmärrät digitalisaation merkityksen.

· Tulet hallitsemaan Power BI-työkalun perusteita, jotka auttavat sinua visualisoimaan ja analysoimaan dataa tehokkaasti. Power BI-työkalu on arvokas apuväline datan esittämiseen ja päätöksenteon tueksi – kurssialustalta löydät ohjeet tämän lataamiseksi ja asentamiseksi

· Opit, miten tiedolla johtamisen lähestymistapoja ja data-analytiikan menetelmiä voidaan hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä.


Tämä kurssi on suunniteltu kaikille, olitpa yrityksen edustaja, työntekijä tai opiskelija. Se tarjoaa tietoa ja kehitysmahdollisuuksia niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin osallistujille.

Liity DIVA-verkkovalmennuskurssille ja hyödynnä dataa tehokkaasti liiketoimintasi kehittämisessä.


DIVA-verkkovalmennuskurssin ovat kehitelleet Hämeen ammattikorkeakoulun data-analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntijat HAMK Smart-tutkimusyksiköstä osana Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) – hanketta (2021–2023). Hanke rahoitetaan osana Euroopan Unionin Covid-19 pandemian johdosta toteutettavia toimia.


Aloituswebinaarin tallenne - kurkkaa, mitä kurssi pitää sisälläänm!


Mietitkö vielä mitä kurssiin ja valmennuskokonaisuuteen sisältyy? Haluatko ensin kurkata mitä kaikkea kurssiin sisältyy ja minkälaista tukea yrityksille on tarjolla?


Katso aloituswebinaarin tallenne:


Huom. Verkkovalmennuskurssi sekä tukitoimet DIVA-hankkeeseen osallistuville yrityksille ovat de minimistukea eli kurssille osallistumisen arvo on 750 €. Osallistuminen on yritykselle ja sen edustajalle ilmaista, jos de minimis-tuki-kiintiö ei ole täysi (kahden edellisen ja kuluvan vuoden ajalta yritykset voivat maksimissaan saada Euroopan unionilta tukea yrityksen toiminnan kehittämiseksi ja osaamisen lisäämiseksi yhteensä 200 000 €).

26 katselukertaa
bottom of page