top of page

Kiertotalous käyntiin sivuvirroista - hankkeiden yhteinen seminaari tarjoaa ratkaisuja

Alueellinen biokiertotalous voi auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yritykset) hyödyntämään sivutuotteitaan ja vähentämään jätettä, samalla edistäen kestävää kehitystä.


DIVA-hanke on mukana järjestämässä HAMK:in sivuvirtahankkeiden yhteistä seminaaria - "Sivuvirroista vauhtia alueelliseen biokiertotalouteen"-seminaari tulee tarjoamaan arvokasta tietoa pk-yrityksille, jotka haluavat siirtyä kohti biotaloutta.


Seminaarissa asiantuntijat kertovat aiheista kuten puhdistamolietteiden käsittelystä, maatilamittakaavan biohiilituotannosta ja yrityksen päästöjen vähentämisestä. Lisäksi seminaarissa järjestetään työpaja, jossa yritysten edustajat voivat kokeilla DIVA-kortteja, jotka auttavat yrityksiä löytämään oikeat tietolähteet vihreän siirtymän tukemiseksi.


Osallistu seminaariin ja opi lisää, miten sivutuotteiden hyödyntäminen voi auttaa sinun yritystäsi menestymään biotaloudessa!


Seminaari pidetään 16.5.2023 ja järjestäjänä on HAMK Bio tutkimusyksikkö. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tapahtumaan tässä.

24 katselukertaa
bottom of page