top of page

Kanta-Hämeen elintarvikealan yritys - ilmoita haaste sivuvirtahackathoniin!

Päivitetty: 28. kesäk. 2022

11. lokakuuta 2022 järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulussa monialainen hackathon, jossa opiskelijat lähtevät ratkomaan yritysten antamia elintarvikealan sivuvirtoihin liittyviä haasteita/tehtävänantoja.


Hackathonit kiertotalouden edistäjinä - teidän yrityksestänne kiertotalouden edelläkävijä?

Onko yrityksellenne sivuvirtoihin liittyvä haaste ja haluaisitte kiertotaloutta edistävän ratkaisun/idean? Tässä on oiva mahdollisuus saada innovatiivisia näkökulmia sivuvirroista uudenlaisen liiketoiminnan kehittämiseen!


DIVA-hanke yhteistyössä BIO-OSAKE- hankkeen kanssa järjestävät 11.10.2022 koko päivän kestävän hackathonin Hämeen ammattikorkeakoulun bio- ja elintarviketekniikan opiskelijoille, johon odotetaan toimeksiantoja Kanta-Hämeen alueella toimivilta elintarvikealan mikro- ja pk-yrityksiltä eli juuri teiltä.


Hackathoniin toimeksiantajana toimiminen ei vaati teiltä paljon eikä maksa mitään! Päinvastoin, hackathonilta voitte yritykselle saada tuoteinnovaatioita sekä tuoreita näkemyksiä miten kiertotalousajattelun voimin voidaan saada juuri teidän yrityksen tuotannon sivuvirroista uusia tuotteita. Bio- ja elintarviketekniikan mahdollisuuksien kautta esim. naattien tai mäskin hyödyntäminen voikin ottaa ihan erilaisen ulottuvuuden kuin mihin olemme tottuneet.


Miten pääset mukaan hackathoniin?


Ilmianna yrityksesi sivuvirta: täytä biopohjaisen raaka-aineen pohjatietolomake täällä (vielä keskeneräinen eikä tallenna vastauksia, päivitetty 27.6.2022) ja sovi syyskuulle briiffaustapaaminen hanketiimin kanssa.


Haluatko osallistua paikan päällä arviointiraadin jäsenenä? Sekin onnistuu ja on hyvin suositeltu, että pääsisitte paikan päälle seuraamaan ideointiprosessia ja arvioimaan opiskelijatiimien tuloksia.


Tervetuloa!


Jos mielenkiinto heräsi, otathan yhteyttä DIVA-hanketiimiin!


Lisätietoa tulossa pian!44 katselukertaa
bottom of page