top of page

Hei, elintarvikealan yrittäjä - tule keskustelemaan, miten yrityksenne dataa voisi tehostaa!

Päivitetty: 23. helmik. 2022

HAMK Smart- tutkimusyksikön asiantuntijat Anne-Mari Järvenpää ja Jari Jussila ovat varanneet Kanta-Hämeen elintarvikealan yrityksille kaksi päivää tehokkaan keskustelun ja suunnittelun merkeissä - tavoitteena lisätä yritysten osaamista yritystoiminnassa syntyvään dataan tehokkaampaan hyödyntämiseen liittyen. HAMK:in opiskelijaryhmät yhdessä asiantuntijoiden kanssaan lähtevät analysoimaan yrityksenne dataa ja rakentamaan teidän tarpeita vastaavaa työkalua/ratkaisua.


Kaksi päivää varattuna ainoastaan yritysten tukemiseen - 7.3.2022 9-16 sekä 15.3.2022 9-12.50

Molemmille päiville saa yritys varata yhden tunnin - 30 min. haastattelua ja 30 min. dokumentointia varten. Ilmoittautumislomakkeella saatte valita sopivimman ajankohdan - sen jälkeen saatte sähköpostitse kalenterikutsun.


Osallistuvien yritysten tähtäimessä voi olla esim. materiaalitehokkuus tai varastotilojen ja saatavuustietojen parempi optimointi - tai jotain ihan muuta. Tarkempi tarve, se kun selviää just tapaamisen aikana. Ihanteellista olisi, jos teillä olisi jo tiedossa, mitä dataa haluaisitte mahdollisesti analysoitavan, mutta se ei ole välttämätöntä.


Kannattaa olla nopea, ensimmäiseen päivään mahtuu mukaan vielä ainoastaan kolme yritystä, toiseen neljä yritystä!

Ilmoittautumalla ensin täällä, saatte postilaatikkoosi kalenterikutsun!


Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla- hankkeen yhtenä tavoitteena on edistää Kanta-Hämeen elintarvikealan mikro- ja pk-yritysten tiedolla johtamisen ja datan käytön osaamista, johon nämä yritystapaamiset myös tähtäävät!

57 katselukertaa
bottom of page