top of page

DIVA tarjoaa Yrittäjän viikkona monenlaista tekemistä - tervetuloa osallistumaan!

Yrittäjän päivä: futuristi Perttu Pölönen tulevaisuuden yrittäjyydestä ja työelämästä


Tule kuuntelemaan futuristi Perttu Pölösen puheenvuoro yrittäjyydestä, innovaatioista ja miltä tulevaisuuden työelämä näyttää. Puheenvuoro striimataan sekä tallennetaan - tule paikan päälle tai seuraa verkossa!

  • Perttu Pölösen luento

  • Forssan ammatti-instituutti, Saksankatu 46, Forssa (G-rakennuksen auditorio)

  • Luennon ajankohta: klo 10.00-11.30Kuka? Perttu Pölöselle on annettu monia titteleitä, kuten keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri. Lue lisää Pertusta ja ilmoittaudu 1.9.2022 klo 23:59 mennessä! P.S. Paikan päälle mahtuu 25 yrittäjää - ole nopea! Verkossa osallistumiseksi ei ole rajoitteita! Huom. Striimauslinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta!


Yrittäjän hyvinvointipäivät 7.-8.9.2022

Forssan ammatti-instituutin tiloissa (Saksankatu 27, C-rakennus, C1747 & C1724) + Korteniemen perinnetilalla (Liesjärvi)


Tervetuloa osana DIVA-hanketta edistämään yrityksen/yrittäjän sosiaalista vastuuta oppimalla niin vastuullisuudesta osana yrittäjyyttä kuin työnhyvinvoinnista ja sen tukemisesta - vaikka kirjoitimmekin "oppimalla", yritämme tarjota teille pientä virkistystä arkielämään! <3Näinä kahtena päivänä teillä on mahdollisuus tutustua:

  • vastuullisuuteen ja eettisyyteen osana yrittäjyyttä,

  • mistä työhyvinvointi koostuu ja miten sitä voisi edistää omassa työyhteisössä sekä yrittäjyydessä.

  • Päivien aikana etsitään myös omia voimavaroja sekä kehittämisen kipinää.

  • Päivien päätteeksi osallistujien on mahdollisuus nauttia Korteniemen perinnetilasta Liesjärvellä ja viettää iltapäivä tutustumalla miten luonnosta voisi saada lisää hyvinvointia metsämieli-menetelmällä ja lisätä puhtia yrittäjänä toimimiseen.

  • Päivä päätetään yhteisellä nuotiofiilistelyllä kevyen tarjoilun kerä.

Voit räätälöidä omannäköisen päivän valitsemalla osallistutko osaan A, B, C tai valitsemaasi yhdistelmään!

Huom.! Hyvinvointipäiviin sisältyvät kahvihetket sekä lounas!

Tutustu tarkkaan ohjelmaan ja ilmoittaudu sinua kiinnostaviin osioihin 31.8.2022 mennessä!

P.S. Osallistujien määrä on rajattu - mukaan pääsee vain 10 nopeinta yrittäjää! Koulutus järjestetään jos ilmoittautuneita on vähintään viisi.


Hyödynnä EU:n rahanarvoinen tuki ja saa biojätteeseen päätyville sivuvirroille uusi elämä sivuvirtahackathonissa!


DIVA-hanke yhteistyössä Bio-osake-hankkeen kanssa järjestävät 11.10.2022 klo 9-16 Hämeen ammattikorkeakoulussa sivuvirrasta tuotteeksi - hackathonin, jossa bio- ja elintarviketeknologian opiskelijat kehittävät Kanta-Hämeen elintarvikealan yritysten elintarvikekelpoisista sivuvirroista ideoista tuotekehityksen toteuttamiseksi.


"Euroopan Unioni on DIVA-hankkeessa määrännyt Kanta-Hämeen elintarvikealan yrityksille rahanarvoista tukea yritystoiminnan kehittämiseen - de minimis-tukea - eli käytännössä se tarkoittaa yrittäjän näkökulmasta ilmaista kehittämispalvelua/koulutusta, josta markkinoilla voi maksaa helposti tuhansia euroja. Hackathoniin toimeksiantajana osallistuminen on 1000€ konsulttipalvelun arvoinen ja yrityksenne saa omaan käyttöön tuotannon sivuvirtoihin liittyvät alustavat ideat bio- ja elintarviketekniikan opiskelijoiden ideoimana. Ehdottomasti kannattaa osallistua!" (Kristiina Paju, DIVA-projektipäällikkö)


Hackathonissa tullaan kehittämään ideoita tosielämän yritysten tarpeisiin eli jos yrityksellänne on elintarvikekäyttöön sopivia sivuvirtoja, teillä on oiva mahdollisuus ilmoittaa tuotannon sivuvirtanne hackathoniin - yrittäjänä tulette saamaan innovatiivisia ideoita miten biopohjaisia sivuvirtoja voidaan uuden tuotteen muodossa hyödyntää. Yrittäjä saa myös osallistua arviointiraadin toiminnassa - päivä sisältää luonnollisesti myös kahvihetket sekä lounaan!


Ilmoita sivuvirtasi ja kerro meille niihin liittyvät tarkemmat speksit tässä!


Lisätietoa antavat Kristiina Paju (LHKK) sekä Anne-Mari Järvenpää (HAMK).

49 katselukertaa
bottom of page