top of page

DIVA-hankkeen päätös häämöttää!

KUTSU


Toivotamme Teidät tervetulleeksi DIVA-hankkeen lopputapahtumaan “Kick-start kannattavaan kiertotalouteen” Hotelli Fabrikiin (Hämeentie 7, Forssa) tiistaina 15.8.2023. Vaikka hanke loppuukin, toivomme tapahtuman tarjoavan teille mahdollisuuksia uusiin alkuihin sekä verkostoitumiseen! Tapahtuma alkaa klo 13 ja päättyy klo 20.


Tapahtuman ohjelmassa verkostoitumista yritysten ja kierotaloustoimijoiden kesken, MakuTorilla mahdollisuus maistella sivuvirtatuotteita sekä lisäksi asiantuntijapuheenvuoroja ja kiertotaloustyöpaja rennolla otteella. Tarjolla lähiruokaa ja virvokkeita.


Tapahtuma on hybriditapahtuma ja tapahtuman virtuaalialusta aukeaakin jo elokuun alussa ja on avoinna vielä tapahtuman jälkeenkin. Virtuaalialustalla on mahdollista tutustua hankkeessa mukana olleisiin yrityksiin ja kiertotaloustoimijoihin sekä tietysti itse hankkeeseen. Myös lopputapahtuman osa asiantuntijapuheenvuoroista tulee nähtäväksi virtuaalialustalle, esim. Anne Vanhalan puheenvuoro tulee olemaan nähtävissä ainoastaan virtuaalialustalla etukäteen tallennetun videon muodossa.


Olette lämpimästi tervetulleita mukaan, ilmoittautua voitte osoitteessa DIVA - lopputapahtuma (liveto.io), ilmoittautumiset paikan päälle tulijoille ma 10.8.2023 klo 15 mennessä.


Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla-hanke (2021-2023) rahoitetaan osana Euroopan unionin Covid-19 pandemian johdosta toteutettavia toimia.


DIVA-hanketiimi

Saapumisohjeistus


14 katselukertaa
bottom of page