top of page

ma 05. syysk.

|

Forssa

Yrittäjän päivä FAI:ssa

Tule kuuntelemaan futuristi Perttu Pölösen puheenvuoro yrittäjyydestä, innovaatioista ja miltä tulevaisuuden työelämä näyttää. Puheenvuoro striimataan sekä tallennetaan - tule paikan päälle tai seuraa verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=g5TyYV7plaQ

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Yrittäjän päivä FAI:ssa
Yrittäjän päivä FAI:ssa

Aika ja paikka

05. syysk. 2022 klo 10.00 – 11.30 UTC+3

Forssa, Saksankatu 46, 30100 Forssa, Finland

Guests

Mistä on kyse?

Katso Perttu Pölösen tilaisuuden tallenne täällä! 

Tule kuuntelemaan futuristi Perttu Pölösen puheenvuoro tulevaisuuden yrittäjyydestä ja työelämästä - sekä totta kai innovaatioista, datasta ja vastuullisuudestakin, koska eikö juuri näistä ole meidän kestävä tulevaisuus rakennettu? Ennakoidaan tuleviin muutoksiin yhdessä Pertun kanssa osana Yrittäjän päivän viettoa! Tervetuloa paikan päälle Forssan ammatti-instituuttiin (G-rakennuksen auditorio, Saksankatu 46, 30100 Forssa) (rajoitettu määrä paikkoja) tai seuraamaan verkossa! 

Kuka?

Perttu Pölöselle on annettu monia titteleitä, kuten keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri. Suomen päämedioissa häntä on kutsuttu lempeäksi älyköksi ja pelottomaksi keksijäksi. Perttu itse ei mieluummin käyttäisi titteleitä ollenkaan – häntä on vaikea laittaa mihinkään laatikkoon.

Pölönen on koulutukseltaan Sibelius-Akatemiasta kandidaatiksi valmistunut säveltäjä, mutta perusti ensimmäisen yrityksensä jo nuorena. Perttu on opiskellut myös Singularity University -ajatushautomossa, NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa ja siellä ollessaan perustanut voittoa tavoittelemattoman järjestön 360ed, joka kehittää lisättyä todellisuutta hyödyntäviä opetussovelluksia Aasian kehittyville markkinoille, pääosin Myanmarissa. Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtaisesta haasteesta tuli kansainvälisesti palkittu ja patentoitu keksintö. Se voitti Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS).

Perttu on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa. Pölönen on kirjoittanut kaksi kirjaa: Tulevaisuuden lukujärjestys (Otava, 2020) ja Tulevaisuuden identiteetit (Otava, 2021). Perttu tunnetaan herättelevänä ajattelijana, joka uskoo inhimillisyyden olevan elintärkeää tulevaisuudessa.

Jaa somessa!

Event Info: Events
bottom of page