top of page

ti 07. kesäk.

|

Webinaari

Sitra: Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?

Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua?

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sitra: Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?
Sitra: Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?

Aika ja paikka

07. kesäk. 2022 klo 9.00 – 12.00 UTC+3

Webinaari

Mistä on kyse?

Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta elämäntapamme mahtuvat maapallon kantokyvyn rajoihin, tarvitaan muutoksia sekä ruokavalioissa että elintarviketuotannossa. Samaan aikaan on kuitenkin pidettävä huolta, että kaikki pysyvät muutoksessa mukana.

Sitran ja Helsingin yliopiston webinaarissa keskustellaan ruoantuotannon tulevaisuudesta. Mikä muuttuu ja miksi muutoksia täytyy ennakoida? Millaisia mahdollisuuksia vaihtoehtoiset proteiinit tuovat?

Webinaari on osa Sitran rahoittamaa Helsingin yliopiston Elintarviketuotannon murros Suomessa –hanketta. Hankkeessa selvitetään, mitä maailmanlaajuinen muutos tarkoittaa Suomelle ja miten siihen voidaan varautua. Miten uudet teknologiat vaikuttavat ruoantuotantoon, millaisia mahdollisuuksia muutos tuo yrityksille ja miten suomalaiset kuluttajat suhtautuvat muutokseen?

Tervetuloa kuulemaan tutkijoiden ja asiantuntijoiden alustuksia, sekä keskustelemaan elintarviketuotannon murroksesta ja tulevaisuusnäkymistä!

Jaa somessa!

Event Info: Events
bottom of page