top of page

ma 04. huhtik.

|

Microsoft Teams

DIVA virtuaalibrunch ja tulevaisuusdialogi

DIVA virtuaalibrunchissa esitellään DIVA-hanketta ja annetaan konkreettisia vinkkejä Kanta-Hämeen elintarvikealan yrityksilleen vihreimmistä valinnoista (energia, materiaalit, pakkaukset, jäte)! Iltapäivällä on luvassa tulevaisuusdialogi keskittyen elintarvikealan tulevaisuudennäkymiin!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
DIVA virtuaalibrunch ja tulevaisuusdialogi

Aika ja paikka

04. huhtik. 2022 klo 9.30 – 14.00

Microsoft Teams

Mistä on kyse?

DIVA virtuaalibrunch: vihreyttä elintarvikealan yrityksiin! 

Aloitetaan maanantai-aamu virtuaalibrunchilla - kyseessä on kuitenkin elintarvikealan yrityksille suunnattu hanke eli mikä olisi luontevampaa kuin tämä? Koska eletään vielä korona-aikaa, brunchaillaan tällä kertaa vielä virtuaalisesti!

Luvassa on uuden tiedon ja esimerkkien omaksumisen ohella myös leikkimielinen kilpailu osallistujille (ohjeet lähetetään lähempänä tilaisuutta), jonka palkintona on kestävistä tuotteista koottu DIVA-tuotepaketti - kannattaa tulla linjoille ja nauttia ruudun äärellä jotain maukasta! :) 

Virtuaalibrunchin aikana Kanta-Hämeen elintarvikealan yrittäjät saavat mahdollisuuden kouluttautua ja  saada vinkkejä kestävämpään toimintaan liittyen energiatehokkuuteen, pakkausvalintoihin, jätehuoltoon ja kierrätykseen sekä siihen, miten sitoumusten teko voisi antaa yrityksille puhtia jatkaa vihreämmällä polulla.  

Puhujina  Sami Seuna (Ekokumppanit, Kanta-Hämeen energianeuvoja), Taina Lahtinen (Package Heroes  -hanke, VTT), Mirva Naatula (Loimi-Hämeen Jätehuolto), Aki Finér (Motiva Oy). Aamu alkaa DIVA-hankkeen esittelyllä (Kristiina Paju, LHKK). 

Jokaisen esityksen jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä sekä tilaisuuden aikana on mahdollista vastata interaktiivisesti pariin yleisökysymykseen! Ilmoittaudu DIVA virtuaalibrunchiin!

Tilaisuus tallennetaan!

Kiinnostaako tuleva ja haluatko keskustella aiheesta toisten kanssa? 

Iltapäivällä klo 13-14 ovat kiinnostuneet tervetulleita DIVA tulevaisuusdialogiin, jossa pohditaan elintarvikealan tulevaisuusnäkymiä. Tilaisuuteen pääse tämän linkin kautta ja alustavan puheenvuoron pitää hankkeen projektipäällikkö! 

Dialogi perustuu Sitran Erätauko-menetelmään! Tutustukaa Erätaukoon täällä

Tervetuloa! 

Huom! Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (2021-2023) on Euroopan Sosiaalirahaston (ESR) hanke. Hanketta rahoitetaan osana EU:n Covid-19 pandemian johdosta toteutettavia toimia. Rahoittaja kerää hankkeen osallistujilta henkilökohtaisia perustietoja kuten esim. nimi, syntymäaika, osoite jne. osoittaakseen, että rahaston varoja käytetään henkilöiden eli osallistujien osaamisen kehittämiseksi. Yrittäjille hankkeen toimenpiteisiin on ilmaista, mutta esim. työpajat, hackathonit ja yrityskohtaiset kehittämistehtävät ovat de minimis-tuettuja eli yrityksen täytyy varmistaa, että heillä on mahdollista saada kehittämiseen de minimis tukea. Lue lisää de minimis-tuestä ja ESR Henkilö-raportoinnista

Aikataulu


  • 2 tuntia 30 minuuttia

    DIVA virtuaalibrunch: vihreyttä elintarvikealan yrityksiin!

    Microsoft Teams

  • 1 tunti

    Tulevaisuusdialogi: elintarvikealan tulevaisuudet

    Microsoft Teams

Jaa somessa!

Event Info: Events
bottom of page