top of page

ti 15. elok.

|

Forssa

DIVA-hankkeen päätös: Kick-start kannattavaan kiertotalouteen!

Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) - REACT-EU hankkeen (2021-2023) lopputapahtuma järjestetään hybridinä - varsinainen livetapahtumapäivä järjestetään Hotel Fabrikin tiloissa! Yritysten edustajat ja kiertotaloustoimijat ovat tervetulleita verkostoitumaan!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
DIVA-hankkeen päätös: Kick-start kannattavaan kiertotalouteen!
DIVA-hankkeen päätös: Kick-start kannattavaan kiertotalouteen!

Aika ja paikka

15. elok. klo 13.00 – 20.00

Forssa, Hämeentie 7, 30100 Forssa, Suomi

Mistä on kyse?

Kick-start kannattavaan kiertotalouteen! 

ILMOITTAUDU TAPAHTUMALINKIN KAUTTA: https://events.liveto.io/events/diva?access_key=lhkk ja valitse, osallistutko livetapahtumaan tai virtuaalitapahtumaan!

Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla (DIVA) - REACT-EU hankkeen (2021-2023) lopputapahtuma järjestetään hybridinä - varsinainen livetapahtumapäivä järjestetään Hotel Fabrikin tiloissa (Hämeentie 7, Forssa). Yritysten edustajat ja kiertotaloustoimijat ovat tervetulleita verkostoitumaan, keskustelemaan sivuvirtojen jatkohyödyntämisestä, datan tehokkaammasta käytöstä sekä kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämisestä hyvän lähiruoan ja rennon tilaisuuden merkeissä.

Luvassa esimerkiksi:

  • MakuTori - tule ja tutustu elintarvikealan sivuvirtoihin sekä maistele niistä kehitettyjä syötäviä innovaatioita
  • Asiantuntijapuheenvuorot - keynote-puhujina psykologi Tony Dunderfelt (livenä) ja juristi Anne Vanhala (virtuaalialustalla)
  • Virtuaalialustalla on mahdollista verkostoitua, tutustua näytteilleasettajiin sekä katsoa striimiä 15.8. sekä tallenteita sekä tutustua hankkeen materiaaleihin
  • Kannattavaa kiertotaloutta - rento työpaja Double Round Oy:n johtamana kiertotalouden edistämisestä kiinnostuneille yrityksille ja yhteistyökumppaneille
  • Tutustu tapahtumasovellukseen: https://app.liveto.io/diva - sovelluksen käyttö on helppoa eikä se vaadi erillistä lataamista tai tunnuksia. 

ILMOITTAUDU TAPAHTUMALINKIN KAUTTA: https://events.liveto.io/events/diva?access_key=lhkk ja valitse, osallistutko livetapahtumaan tai virtuaalitapahtumaan! 

ILMOITTAUDUMISEN JÄLKEEN: 

  1. Sinulle tulee automaattinen vahvistusviesti. 
  2. Lähetämme hankkeen puolesta tervetuloa tapahtumaan-sähköpostin, josta löydätte linkin virtuaalialustalle - vaatii Liveto-tilin luontia sekä ohjeistuksen. Jos ilmoittautuitte livetapahtumaan, teille tulee tapahtumasovelluksen ohjeet sekä linkkin QR-koodeineen.

Data ja innovaatiot vihreän siirtymän tukena elintarvikealalla - hanke rahoitetaan osana Euroopan Unionin Covid-19 pandemian johdosta toteuttavia toimia. Hanketta rahoitetaan Euroopan Sosiaalirahastosta - rahoittajana toimii Hämeen ELY-keskus.

Jaa somessa!

Event Info: Events
bottom of page